Uw auto laten keuren

De APK: Algemene Periodieke Keuring. Een keuring waarbij we kijken of uw auto voldoet aan de wettelijke veiligheids- en milieu-eisen. Dit is een verplichte keuring voor iedere auto. Wanneer uw auto wordt afgekeurd, mag deze niet meer de weg op. Wees dus op tijd met het keuren van uw auto.

Transparant en eerlijk

Een APK-keuring is zoals het woord al zegt, een keuring. Tijdens deze keuring voeren wij geen werkzaamheden uit aan de hand, maar controleren wij of alle onderdelen van de auto voldoen aan de eisen. Een APK-keuring heeft dan ook een vaste prijs, omdat het een standaard procedure is voor iedere auto. Wanneer uit de keuring blijkt dat er reparaties nodig zijn, nemen wij contact met u op. Wij voeren alleen reparaties uit aan uw auto met uw toestemming.

Wist u dat…

  • u twee maanden voordat uw APK verloopt, uw auto al kunt laten keuren?
  • u een boete kunt krijgen als u niet op tijd keurt?
  • u niet verzekerd bent als u geen APK-keuring heeft?

Na de keuring ontvangt u een officieel keuringsrapport waarin u alles terug kunt vinden over de keuring van uw auto. Eventuele aandachtspunten staan hier op. Aandachtspunten voor uw auto zijn toegestaan en zorgen niet voor directe afkeuring. Dit is afhankelijk van de ernst en belang van het onderdeel. Daarom adviseren we u om op tijd uw keuring te doen. Dan heeft u ruim de tijd om eventuele reparaties uit te voeren, voordat de APK verloopt.

Let op: Vanaf 01-11-2022 zijn wij genoodzaakt door de nieuwe RDW eisen, dat wij geen APK’s meer kunnen uitvoeren voor Dieselvoertuigen. Hartelijk dank voor uw begrip.