Reparatie van uw auto

Op pech onderweg zit niemand te wachten. Niets is zo vervelend als u plotseling stil komt te staan of voor het eerst een vreemd geluid aan uw auto hoort. Op dat moment wilt u het zo snel mogelijk opgelost hebben en bent u op zoek naar een garage die u weer de weg op helpt.

Service die verder gaat

Wij kijken niet alleen naar de problemen die recent zijn ontstaan. Bij ons profiteert u van een extra paar ogen die checken of:

  • uw auto de afgelopen jaren wel de nodige aandacht heeft gehad, dus of;
  • uw auto verder nog mankementen of aandachtspunten heeft en of;
  • het verstandig is om een keer een kleine of grote beurt uit te laten voeren;

Het is niet alleen voor ons, maar ook voor uzelf, fijn als u weet dat er goed naar uw auto is gekeken. De kosten van de reparatie bespreken we zoveel mogelijk met u voordat we aan het werk gaan. Bij onverwachte kosten nemen we eerst contact met u op.

Voorkomen is beter dan genezen

Er zijn een aantal onderdelen van essentieel belang bij het rijden. Denk aan de remmen, distributieriem, koppeling en de accu. Om gevaarlijke situaties te voorkomen, test en/of controleert u deze onderdelen regelmatig. Zo voorkomt u niet alleen ongelukken, maar bespaart u zelf ook hoge kosten wanneer deze belangrijke onderdelen vervangen moeten worden.