wat wij doen

Service die verder gaat dan u verwacht

Bij Autoservice A4 staan wij voor u klaar met een glimlach. Wij gaan net een stapje verder om ervoor te zorgen dat u en uw auto weer veilig en zeker de weg op kunnen.

Wilt u nooit meer voor verrassingen komen te staan? Breng dan eens een bezoekje aan onze garage en:

  • Maak kennis met onze deskundige en persoonlijke monteurs;
  • Ontdek de meest eerlijke prijzen in heel Hengelo en omstreken;
  • Profiteer van een ruim aanbod aan onderdelen.

Onze diensten

Reparatie van uw auto

Op pech onderweg zit niemand te wachten. Niets is zo vervelend als u plotseling stil komt te staan of voor het eerst een vreemd geluid aan uw auto hoort. Op dat moment wilt u het zo snel mogelijk opgelost hebben en bent u op zoek naar een garage die u weer de weg op helpt.

Herstel bij schade

Wanneer u schade aan uw auto heeft, laat dit dan deskundig en professioneel herstellen. Het is zonde om hier weinig aandacht aan te besteden, want u kunt eenvoudig de waarde van uw auto behouden. Met kleine schades is het verstandig ons er in ieder geval vast naar te laten kijken.

Bandenservice

Banden heeft u in allerlei soorten en maten. Of het nu gaat om autobanden wisselen, uitbalanceren of uitlijnen, u kunt bij ons terecht. Wij bieden u deskundig en professionele opslag en montage van uw banden.


Dat schept toch een band.

Chiptunen

Chiptunen. Tegenwoordig heeft iedere auto een computer. Chiptunen is het afstellen van de motor, zodat deze betere prestaties levert. De computer stuurt de motor aan. Dit heet het motormanagement, ook wel Electronic Control Unit (ECU) genoemd.

APK-keuring

De APK: Algemene Periodieke Keuring. Een keuring waarbij we kijken of uw auto voldoet aan de wettelijke veiligheids- en milieu-eisen. Dit is een verplichte keuring voor iedere auto. Wees op tijd met het keuren van uw auto.

Let op: Vanaf 01-11-2022 zijn wij genoodzaakt door de nieuwe RDW eisen, dat wij geen APK's meer kunnen uitvoeren voor Dieselvoertuigen. Hartelijk dank voor uw begrip.

 

Spuiterij

Een auto opnieuw spuiten vergt aandacht, tijd en vooral een zeer vaste en nauwkeurige hand. Het is een precies werkje dat perfect moet worden uitgevoerd voor het beste resultaat. Uw auto opnieuw laten spuiten, zorgt ervoor dat deze weer glimt en glanst.